Ремонти и подобрения на обществени, жилищни и бизнес сгради. Вътрешни ремонти и довършителни услуги. Външни ремонти. Ремонтни услуги за област Пловдив

Ремонт на баня Пловдив. Професионално изпълнение, нормални цени, висококачествено изпълнение – Ремонт на баня гр. Пловдив. Основен ремонт на баня, ВиК ремонти, Електроуслуги: – Къртене на бетон, тухли, гипсокартон, стари плочки и др.; – Демонтаж и отстраняване на санитарии от стари бани, апартаменти и други видове сгради; – Проектиране и изграждане на нови ВиК инсталации в домашна и корпоративна среда; – Ремонт и подмяна на всички видове елементи от ВиК системата – щрангове, тръби, водомери, санитария; – Пректиране, изграждане и поддръжка на Електроинсталации, както при всякакъв вид сгради, така и във външна среда; – Подмяна и реизграждане на Електроинсталации; – Електро и мрежово окабеляване. Монтаж на мрежово оборудване; – Ремонт и подмяна на елементи от ел. мрежата – ел. табла, предпазители, кабели и много други; – Монтаж на електроуреди за вграждане; – Цялостен ремонт на баня – от грубия строеж или къртенето до завършения вид; – Монтаж на всички видове санитарни уреди за баня и кухня – моноблокове, мивки и смесители, душ системи, душ кабини, вани и др.; – Монтаж на бойлери, съдомиялни, перални и сушилни машини, вентилатори за баня и т.н.

Ремонт на баня гр Пловдив Висококачествен основен ремонт на Вашата баня от професионалисти

Ремонт на баня гр Пловдив Висококачествен основен ремонт на Вашата баня от професионалисти. Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник, ВиК услуги, Електро и структурно окабеляване, Електроуслуги, Основен ремонт на баня, Проектиране и изработка на кухня по поръчка, Довършителни ремонти Пловдив

Ремонт на баня гр. Пловдив Строителни и довършителни ремонти. Висококачествен ремонт на Вашата баня

Ремонти и подобрения на обществени, жилищни и бизнес сгради

За всеки възложен на нас обект, правим цялостен и обстоен оглед и прецизен анализ на заявения от клиента проект за ремонт на апаратамент, къща, обществена сграда, ремонт на баня, или друго помещение. Обсъждаме с клиента неговите идеи и желания за ремонт, като се стремим да му дадем правилните напътствия за постигане на целта за най-кратък срок. Консултираме и предлагаме най-гъвкавите и подходящи за целта ефективни решения, свързани с актуалните технологии и методи в съвремието. Консултираме нашите клиенти кои са текущите и актуални иновативни решения и качествени материали за реализация на планирания ремонт, от което клиента да остане много доволен и удовлетворен. Консултираме клиента относно целия процес и стъпките при реализиране на проекта, като коментираме и предлагаме най-подходящите и съвременни решения за извършване на ремонтните дейности. Ремонти Пловдив. Извършваме всички видове вътрешни и външни ремонтни услуги след приключване на грубия строеж до нанасянето в жилището или биснес сградата. Извършваме всички видове довършително-крайни ремонти (шпакловане, боядисване, електро и т.н.). Имаме солиден, практически опит от над 20 години и богато портфолио със завършени проекти – от малки апартаментни ремонти, до комплексни ремонти на семейни хотели и корпоративни сгради, магазини и заведения. Професионални ремонти Пловдив. От нас ще получите максимално качество на изпълнение от квалифициран екип с дълъг стаж и многобройни реализирани проекти в сферата на ремонтните услуги. Предлагаме само професионални услуги и в случай, че бъдем наети от Вас ще получите подробни консултации за всички етапи от ремонтния процес – нужни материали, специфични нужди по Вашият ремонт, конкурентни цени за услугите и най-важното качествена и добре свършена работа в поставения срок. Всички поставени задачи извършваме с особена прецизност и внимание към детайлите, а общуването с нас е изключително приятно. При контакт с всички наши майстори ще получите ценни насоки за това как е най-подходящо да стартира и да бъде извършен вашият проект, от началото до края му. Ще получите индивидуална оферта на добра цена и според рамките на Вашият бюджет, която няма да бъде с никакъв компромис в качеството на изпълнение. Имате добрата възможност с едно телефонно обаждане да получите услугите на всякакъв тип майстори, които ще са нужни за всеки един основен ремонт. Къртене на стари бани, похабени и падащи мазилки, врати и дограма. Къртене на отвори за врати и прозорци, отстраняване на старите санитарни уреди – мивки, тоалетни чинии, казанчета и т.н. Цялостно изграждане на вътрешна и външна топлоизолация изолация Изграждане и ремонт на покриви и огради Полагане на подови и стенни настилки – гранитни плочи, теракот, фаянс, мрамор, технически камък и др. Шпакловки на стени и тавани, грундиране, боядисване Цялостни ремонти на бани и мокри помещения, монтиране на душ кабини, ВИК и др.

Съвети за основен ремонт на апартамент и недвижим имот

Ремонтът на апартамент или друг недвижим имот е сложна и трудоемка дейност, свързана с продължително и внимателно планиране, влагане на значителни средства за труд и материали, много старание и упорита работа от майсторите, както и на търпение и отзивчивост от страна на клиентите.

Строителни ремонти Пловдив – За връзка с нас ни посетете:

https://www.eluslugi.bg – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги.
https://www.eltehnik.eu – Електротехник Пловдив Ел техник Ел услуги Изграждане на Електроинсталации.
https://www.homerepair.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
https://www.osnovenremont.bg – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
https://www.remontniuslugi.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти.
https://osnovenremont.eu – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти.
https://www.elektrovik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги, ВиК услуги Водопроводчик.
https://www.plovdiv-remonti.com – Строителни ремонти, вътрешни и външни строителни и довършителни ремонти.
https://www.remont-plovdiv.com – Вътрешни и външни строителни ремонти. Основен ремонт на жилища. Основен ремонт на баня.
https://www.remonti-plovdiv.eu – Строителни и довършителни ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни строителни ремонти.
https://www.elektrotehnik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив. Електроуслуги от квалифицирани и опитни електротехници. Аварийни електроуслуги, диагностика и остраняване на електрически повреди.
https://www.plovdiv-remonti.eu – Ремонтни услуги за гр. Пловдив и близките населени места. Висококачествен основен ремонт на Вашите жилища и корпоративни обекти.
https://www.elektrotehnik-plovdiv.com – Електроуслуги от професионални електротехници. Ремонт и профилактика на електроинсталации, подмяна на всички елементи от електропреносните Ви мрежи. Подмяна на ел. табла, контакти, предпазители, осветителни тела. Цялостна подмяна и ремонт на електроинсталации. Външно и вътрешни електро и структурно окабеляване.
https://www.remonti.elektrovik-plovdiv.eu – Електро и ВиК услуги, Основен ремонт на баня. Вътрешни и външни строителни ремонти. Монтаж и демонтаж на мебели.

Как се прави качествен ремонт на апартамент?

Началото на ремонта започва с демонтаж на шкафове, дограми, врати в баня и тоалетна, мивки, тоалетни чинии, душове, огледала, къртене на плочки, стари замазки и мазилки, извозване на отпадъците на сметище.
Следва подмяна на ел. инсталацията, ВиК, при необходимост прокарване на кабели за Интернет, СОТ, кабелна телевизия и др.
После идва полагане на замазки, мазилки, шпакловки, измазване на мокрите помещения.
В много случаи се залепва влагоустойчив гипсокартон. Ако са предвидени окачени тавани се пристъпва към изработването им.
Нанася се хидроизолация в банята, поставя се хидроизолационна лента.
Залепват се плочките, шлайфат се стени и тавани, след като са напълно изсъхнали.
Ако върху замазката ще се поставя ламиниран или естествен паркет, замазката трябва да съхне 2-3 седмици, преди полагането на такива или подобни подови настилки, това зависи от дебелината на замазката и околната температура.
На следващ етап от ремонта се грундират стени и тавани, фугират се плочките, боядисват се помещенията.
Монтират се аксесоари и уреди в бани и тоалетни, кухненските шкафове.
Инсталират се електрически ключове и контакти, монтират се интериорни врати.
Полезни практически съвети за ремонт на апартамент
Добре е да се знае предварително размерът на касите на новите врати, да се коригира светлият отвор, ако е необходимо светлият отвор трябва да бъде по-голям от касата с около 1 до 3 см за да може да се постави монтажна пяна.

Входната врата трябва да се съобрази с нивото на новата замазка и подово покритие и особено ако вратата се отваря навътре.

Следва отстраняване на найлони, лепенки от дограми, почистване на помещенията.

Желателно е коридорът да се довърши след като са готови останалите помещения тъй като при внасяне на материали и изнасяне на инструменти има вероятност да се повреди пода и да се наранят стените на коридора.

Ако в едно помещение подът е с плочки, то първо се подготвят тавана и стените до боя, след това се залепват плочките и цокъла на пода.

Фугират се плочките, застила се с найлони се боядисват тавана и стените.

Но ако подът е с подов ламиниран или естествен паркет, тогава първо се боядисват тавана и стените и после се поставя паркета и первазите.

Измамно ниски оферти за строителни ремонти от фалшиви майстори
В резултат на опита, който имам, да поправям некачествени ремонти, при които майсторите – за да направят всичко на най-ниска цена – буквално са “си оставили ръцете”, както и от много споделени разговори с колеги – други опитни и съвестни майстори или препатили клиенти, мога да споделя, че наемането на евтини фалшиви майстори и използването на евтини материали на пръв поглед е икономично, но със сигурност Ви води скоро до нови, много по-сериозни разходи и понякога много трудно решими проблеми със строителни ремонти.

След приключване на ремонта, направен от фалшиви майстори и с евтини некачествени материали възникват проблеми като криви тавани и стени, грапави участъци от лошо шлайфани повърхности, възможно е и често се напукат шпакловките.

С евтин латекс не може да се постигне гладкост на стени и тавани!

С евтин и некачествен ремонт рискувате да се отлепят некачествени или неправилно залепени плочки, криво залепени или с лошо напаснати фуги. Това се поправя само с къртене и правилно залепване на нови качествени плочки.

Ако плочките не са измити добре от фугиращата смес се налага допълнително почистване и използване на скъпо струващи препарати.

Ето защо, моят съвет към хората, които започват ремонт на своите жилища, е да използват препоръчани и качествени майстори и материали, защото само по такъв начин разходите ще се превърнат в инвестиция, която повишава не само комфорта, но и цената на жилището.

С избора на коректен и опитен майстор или фирма за строителни ремонти ще избегнете неприятната съдба да попаднете в спирала на множество ремонти на ремонта, които в краен резултат надвишават многократно първоначално планираната цена и водят до изключително много загубено време, дискомфорт и неприятности.

Как да изберем правилна цена за ремонт на апартамент
Ако разполагате с ограничен бюджет, то правилният въпрос не е: “Колко ще струва ремонтът на моя апартамент (офис, къща или друг имот)”, а “Кои са най-важните и неотложни ремонти, които препоръчвате да се направят в рамките на средствата, с които разполагам”?

При такъв въпрос ще Ви дадем препоръка за технически приоритетните и най-важни ремонти на разумна възможно най-ниска цена, но за истински качествен ремонт – според бюджета, който имате.

Тъй като строителните ремонти не се правят в произволен ред, а в технологически правилна последователност, следва да започнете с това, което правилата на строителството изискват. Ние ще Ви помогнем да направите правилен избор.

Ще Ви дадем препоръки, план и последователност за извършване, както и предварителна оценка за следващи разходи за следващи ремонти в апартамента, които могат да се отложат за бъдеще време, когато ще разполагате с допълнителни средства.

И ще направим възложените ни ремонти така, че с радост да ни потърсите и за останалата част от ремонта, когато сте готови.

Разбира се, най-добре е всичко да се направи едновременно. Стига да разполагате с всички необходими средства за качествен цялостен ремонт.

Но от опит знам, че пълен и цялостен качествен ремонт не е по възможностите на всички, особено в днешното време на здравни и икономически кризи, когато мнозина губят работата си или имат намалени доходи, а бизнесите – свит пазар и намалени приходи.

Ето защо предлагам при ограничен бюджет да направите частичен ремонт на най-важното и неотложното, но задължително да е направено качествено.

Защото качественият строителен ремонт е освен повишен комфорт също така и правилна инвестиция!

Спестяването чрез ремонт на недвижими имоти е една от най-сигурните инвестиции и начин да запазите парите си във времето. Но за да инвестирате правилно без да губите вложените средства е необходимо да правите само качествени ремонти на Вашите апартаменти, жилища, вили или други недвижими имоти!

Проектираме и изграждаме тавани и стени от гипсокартон с двоина или единична скара, вграждане на скрити осветления и монтаж на токоизправители, куфари и фигури. Нивелиране на помещението, направа на скара и гипсокартон, шпакловане и боядисване

Професионални електроуслуги – Цялостно изграждане на електроинсталации, вътрешно и външно електроокабеляване

Нашите услуги:

Електроремонти и Електромонтажни услуги от опитни електротехници за гр. Пловдив и област Пловдив

  • Бързо съдействие при аварийни ситуации. Диагностика, откриване и отстраняване на проблеми в ел. мрежата като прекъснати кабели, къси съединения и отечки;
  • Проектиране, изграждане и ефективна поддръжка на цялостни електроинсталации
    за Вашият дом, бизнес и индустриални помещения;
  • Монтаж и подмяна на електрообурудване като електрически и разпределителни табла, ел. контакти, ел. ключове, осветителни тела, резервно захранване, токоизправители, LED осветление и др.
  • Ремонт и профилактика на електроинсталации и тяхните  компоненти от ел. мрежата;
  • Ремонтни услуги като външно окабеляване, изкопни дейности и др.

Електроремонти и Електромонтажни услуги от опитни електротехници

Екипът ни представлява една колаборация от квалифицирани специалисти в областта на строителните ремонти, и като такъв смятаме, че включването на опитни електротехници е от особено голямо значение. Не напразно при всеки, значително голям ремонт на обект се търсят услугите и на ел техници, които да извършат нужните електроремонти. Електротехниците в нашият екип имат нужните квалификации и придобити умения, благодарение на което извършваните от нас ел. услуги са на едно професионално ниво и гаранцията за всяка изпълнена задача от нас ще е отлична! Ел. услугите, които предлагаме на Нашите клиенти включват редица дейности, които ще решат всичките Ви проблеми, без значение дали става въпрос за електрически неизправности в домашна или бизнес среда. Нашите електроуслуги включват:

  • Проектиране на електроинсталации, без значение дали ние ще реализираме проекта. Процеса по проектиране осъществяваме посредством писмени и устни консултации с нашите клиенти, относно спецификите на проекта, нужните материали, подробни схеми, консултации на място. Проектирането на големи инсталации най-вече в хотели и индустриални помещения е сложен и отнемащ време процес, свързан с редица изчисления, за да бъде въпросната електроинсталациия правилно изградена, което ще я направи функционална и най-вече безопасна;
  • Закупуване и достака на материалите. Предлагаме и този вариант на услуги, който ще Ви спести много главоболия по лутане в магазините за електроматериали. Това е много подходящо в случаи, че сте наели подходящи електротехници за вашият проект, но поради някакви причини и те са затруднени или обезпрепятствани по отношение на закупуване и доставка на материлите;
  • Реализация на задачата. Ако говорим за дребни електроремонти като смяна на ел. контакти, ел. ключове или лампа например всеки запознат с материята мъж или женаще се справи със задачата, но ако говорим за по-сложен ремонт или изграждане на ел. инсталация на многофамилна кооперация, инсталация с трифазен ток за хотел, заведение или предприятие това няма как да стане и е много опасно без да притежавате нужните знания и опит. Нашият екип предлага само качествени и професионални електроуслуги, както за малки проекти и електроремонти, така и за корпоративни сгради със сложни електро мрежи;
  • Строителни-ремонтни дейности при изграждане на ел. инсталации и окабеляване. Както подчертахме – нашият екип е съставен от всякакъв тип майстори за строителни ремонти. При изграждането или подмяната на електроинсталации във всички случаи се налагат и определени строителни ремонтни дейности като къртене, дупчене с перфоратори, рязане на канали за отвори за кабелни трасети, монтажни дейности с най-разнообразна апаратура, довършителни работи в последния етап, както и тестване на системата за бъгове и къси съединения. Това налага употребата на определени подходи, с които само професионалисти в бранша са запознати.
  • Извършваме и дребни електроремонти и намиране на повреди и къси съединения в ел. инсталации. Може да разчитате на нас в случаи като – изгорял контакт, изгорял кабел на електроуред, имате нужда от монтаж или подмяна на всякакво ел. оборудване във Вашата домашна или бизнес мрежа – смяна или монтаж на ел. табла и разпределителни кутии, монтаж на резервно захранване и UPS устройства, монтаж и смяна на предпазители, релета, деф. токова защита, електромери, осветитвлни тела, монтаж на LED осветление за кухни, за окачени тавани, за шкафове и т.н.
  • Може да разчитате на нас, когато се налага монтаж на електроуреди за вграждане, монтаж на бойлери, перални и сушилни машини, монтаж на уреди за баня.

Професионални и Квалифицирани електротехници за гр. Пловдив и областта

Разполагаме с над 15 години опит в областта на електроремонтите и електромонтажните дейности

Имаме дългогодишен, практически опит и реализизирани голям брой проекти.

Нашият екип е изграден от опитни електротехници, които имат дълъг стаж в изграждането и смяната на електроинсталации, монтажа на електрически табла, къртене на кабелни канали и отвори, монтаж на ключове и контакти, работа с осветителни тела, електроремонти на електроуреди и много други. Предлагаме класически и нестандартни решения, в зависимост от спецификата на състоящият се проект.

Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги. Електротехник Пловдив Ел техник Ел услуги Изграждане на Електроинсталации. Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник. Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник. Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти. Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти. Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги, ВиК услуги Водопроводчик. Строителни ремонти, вътрешни и външни строителни и довършителни ремонти. Вътрешни и външни строителни ремонти. Основен ремонт на жилища. Основен ремонт на баня. Строителни и довършителни ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни строителни ремонти. Електротехник Пловдив. Електроуслуги от квалифицирани и опитни електротехници. Аварийни електроуслуги, диагностика и остраняване на електрически повреди. Ремонтни услуги за гр. Пловдив и близките населени места. Висококачествен основен ремонт на Вашите жилища и корпоративни обекти. Електроуслуги от професионални електротехници. Ремонт и профилактика на електроинсталации, подмяна на всички елементи от електропреносните Ви мрежи. Подмяна на ел. табла, контакти, предпазители, осветителни тела. Цялостна подмяна и ремонт на електроинсталации. Външно и вътрешни електро и структурно окабеляване.

Строителни ремонти Пловдив Вътрешни и външни ремонти. Довършителни ремонти Пловдив

https://www.eluslugi.bg – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги.
https://www.eltehnik.eu – Електротехник Пловдив Ел техник Ел услуги Изграждане на Електроинсталации.
https://www.homerepair.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
https://www.osnovenremont.bg – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти, Ремонт на баня, Електротехник.
https://www.remontniuslugi.bg – Ремонти Пловдив, Вътрешни и външни ремонти, Строителни ремонти, Довършителни ремонти.
https://osnovenremont.eu – Ремонти Пловдив, Основен ремонт на жилища, Основен ремонт на баня, Вътрешни и външни ремонти, Довършителни ремонти.
https://www.elektrovik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив Електроуслуги – Ел техник Ел услуги, ВиК услуги Водопроводчик.
https://www.plovdiv-remonti.com – Строителни ремонти, вътрешни и външни строителни и довършителни ремонти.
https://www.remont-plovdiv.com – Вътрешни и външни строителни ремонти. Основен ремонт на жилища. Основен ремонт на баня.
https://www.remonti-plovdiv.eu – Строителни и довършителни ремонти Пловдив. Предлагаме всички видове вътрешни и външни строителни ремонти.
https://www.elektrotehnik-plovdiv.eu – Електротехник Пловдив. Електроуслуги от квалифицирани и опитни електротехници. Аварийни електроуслуги, диагностика и остраняване на електрически повреди.
https://www.plovdiv-remonti.eu – Ремонтни услуги за гр. Пловдив и близките населени места. Висококачествен основен ремонт на Вашите жилища и корпоративни обекти.
https://www.elektrotehnik-plovdiv.com – Електроуслуги от професионални електротехници. Ремонт и профилактика на електроинсталации, подмяна на всички елементи от електропреносните Ви мрежи. Подмяна на ел. табла, контакти, предпазители, осветителни тела. Цялостна подмяна и ремонт на електроинсталации. Външно и вътрешни електро и структурно окабеляване. Електротехници Пловдив
https://www.remonti.elektrovik-plovdiv.eu – Електро и ВиК услуги, Основен ремонт на баня. Вътрешни и външни строителни ремонти. Монтаж и демонтаж на мебели.

Ремонт на баня гр. Пловдив

Банята играе своята уникална роля във всяко жилищно пространство. Тя трябва да е оазис на спокойствието и да осигурява една релаксираща среда, но също трябва да бъде функционално пространство, което е практично, удобно и сигурно за ползване.

Когато това не е така, се изправяте пред предизвикателството да ремонтирате и реновирате банята. В зависимост от мащаба на промените, може да се наложи основен или частичен ремонт. Ние сме специализирали в ремонти в банята и предлагаме правилните стъпки, за да бъде ремонтът на вашата баня успешен.

Нашият екип от професионални майстори е готов да превърне вашите идеи за банята в реалност. От малките корекции до основен ремонт на банята, от преходен към съвременен дизайн, ние ще превърнем настоящата ви баня в пространство, което отговаря на вашата визия и нужди.

Основен ремонт на бани

При извършване на цялостен ремонт на баня следваме определени стъпки като: Къртене и оголване на повърхностите до основи, полагаме замазки, нивелираме стените и пода, третитраме с хидроизолационни материали. Изграждаме вътрешни конструкции от влагоустойчив гипсокартон ако е нужно за обличането на ВиК тръбите. Полагаме нужните мазилки, фаянс, гранитогрес и монтираме душ кабини, вани, джакузита, тоалетни чинии, писоари, бидета, мивки, смесители, душ системи, осветителни тела и огледала.

Основен ремонт и изграждане на баня

Ако става въпрос за основен ремонт на жилище, то без съмнение банята е най-трудната за ремонтиране и обновяване. На първо място стоят редица правила и стандарти, с които всеки майстор за ремонт на баня трябва да е запознат и стриктно да следва. Например в помещението пригодено за баня не е препоръчително да се полагат електрически проводници, както и е от особено значение всички повърхности да се третират с хидроизолационни материали, за да могат съседните помещения на банята да бъдат защитени от влагата. Много важно е също ВиК тръбите да бъдат облякани с влагоустойчив гипсокартон.  Изгражането на нова баня предоставя многобройни варианти и възможности за изява на разнообразни майсторски умения и талант, достъпни за технически грамотните и умеещи да се самообразоват с четене и в практиката майстори.

За пълното ремонтиране на една баня, при поверяване на добри занаятчии и майстори в ремонти на бaни, изисква поне два вида специалисти – едните по монтажа на водопроводната и канализационната инсталация, като на тях може да се повери и монтирането на различните прибори (мивки, смесители, душ системи, структури за вграждане и т.н.), и вторите – за облицовката на стените и пода с плочки (много важно е преди облицовката да се изправят стените, както и всеки сантиметър от повърхността на банята да се третира с различни видове хидроизолационни материали).

Отделно може да се наложи намесата на електротехник, че и на специалист по сглобяване на специфичните за банята мебели (като шкафчета и други видове структури). Но преди всичко това да се извърши е нужно цялостно премахване (изкъртване на старите материали и покрития).

Независимо дали имате нужда частичен ремонт или от изграждане на нова баня, Ние сме готови да отдадем времето и опита си изцяло на Вас, защото качествено направеният ремонт на баня е от изключително значение за всеки дом.

За връзка с нас:

Свържете се с нас чрез Messenger, изпратете Вашето запитване като посетите нашите страници:

FACEBOOK
https://www.facebook.com/HomeRepairPlovdiv
https://www.facebook.com/elektrovikplovdiv
https://www.facebook.com/stroitelenremontplovdiv
https://www.facebook.com/eluslugiplovdiv
https://www.facebook.com/eltehnikplovdiv
https://www.facebook.com/osnovenremont
https://www.facebook.com/osnovenremontplovdiv

https://twitter.com/HomeRepair_Bg
https://twitter.com/Nikolaj37871829
https://www.linkedin.com/in/nikolay-petrov-419623198/

REDDIT

https://www.reddit.com/user/HomeRepairPlovdiv
https://www.reddit.com/user/Eltehnik-Plovdiv

Behance

https://www.behance.net/remonti-plovdiv
https://www.behance.net/eltehnik
https://www.behance.net/osnovenremont
https://www.behance.net/eluslugi
https://www.behance.net/osnoven_remont
https://www.behance.net/remontniuslugi
https://www.behance.net/elektrovik

LINKTREE

https://linktr.ee/osnovenremont
https://linktr.ee/homerepairremonti
https://linktr.ee/eluslugi

DRIBBBLE

https://dribbble.com/homerepair-bg

ARCHIVE.ORG

https://archive.org/details/@homerepair_bg

MEDIUM

https://medium.com/@nikolaypetrov300
https://medium.com/@eltehnik_plovdiv
https://medium.com/@osnovenremont
https://medium.com/@eluslugi_plovdiv
https://medium.com/@remontni_uslugi
https://medium.com/@osnoven_remont

https://www.flickr.com/people/196671975@N02/

https://www.flickr.com/people/196681692@N04/

https://www.flickr.com/people/196681752@N04/

https://www.flickr.com/people/196681692@N04/

https://www.flickr.com/people/196736388@N08

https://www.flickr.com/people/196675774@N04/

https://www.flickr.com/people/196664945@N07/

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037346-home-repair

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037354-eltehnik-plovdiv

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037355-osnoven-remont

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037376-eluslugi-plovdiv

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037378-remontni-uslugi

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037381-onoven-remontbg

https://lwccareers.lindsey.edu/profiles/3037383-elektro-vik

https://www.twitch.tv/homerepair

https://www.twitch.tv/eltehnik

https://www.twitch.tv/osnovenremont

https://www.twitch.tv/eluslugi

https://www.twitch.tv/remontni_uslugi

https://www.twitch.tv/osnovenremontbg

https://www.twitch.tv/elktrovik_plovdiv

Leave a Reply