Електроуслуги

Проектиране и изграждане на комплексни електроинсталации. Поддръжка и ремонт на ел. инсталации, Окабеляване, Ремонт и монтаж на електрически табла, предпазители, контакти, ключове, осветителни тела, LED осветление и др.

Ефективна поддръжка и ремонт на електроинсталации. Смяна. ремонт и монтаж на електрически табла, предпазители, контакти, ключове, осветителни тела, LED осветление, резервно захранване и др. Монтаж на захранващи кабели на електроуреди. Структирно окабеляване, монтаж на розетки.

Електро и структурно окабеляване

Изграждане на комплексни електроинсталации (монофазен и трифазен ток) и електрическо окабеляване. Мрежово и комуникационно окабеляване. Изграждане на системи за видео наблюдение. Монтаж на вътрешни комуникационни мрежи за Enthernet достъп, LAN окабеляване, монтаж на розетки, настройки на суичове и рутери. Монтаж на сървърни шкафове и др. Проектиране и изграждане на TCP/IP компютърни мрежи.

Ел. услуги / Ел. техници Пловдив www.eltehnik.eu

Професионални електроуслуги Пловдив www.eluslugi.bg

- Ремонтни услуги -

Електро услуги

Електротехници

Проектираме и изграждаме сигурни и добре структурирани електроинсталации във всякакви помещения, дворни места и външни обекти

Ефективна поддръжка и ремонт на електроинсталации. Смяна. ремонт и монтаж на електрически табла, предпазители, контакти, ключове, осветителни тела, LED осветление, резервно захранване и др. Монтаж на захранващи кабели на електроуреди. Структирно окабеляване, монтаж на розетки.

Изграждаме качествени и добре структурирани електроинсталации

 

Нашият екип е изграден от опитни електротехници, които имат дълъг стаж в изграждането и смяната на електроинсталации, монтажа на електрически табла, поставяне на ключове и контакти, работа с осветителни тела, електроремонти и много други.
Изграждаме качествени и добре структурирани електроинсталации
Електроинсталацията е един от основните елементи на всяка сграда. Затова е изключително важно тя да бъде изградена качествено и професионално от компетенстни ел. техници. Електро инсталациите, ВиК инсталациите и водоснабдяването са основните структурни елементи в една сграда, след тяхната реализация се полага всичко останало.
При изграждането на една нова електроинсталация е много важно да си представите и какво точно желаете – целия Ваш дом с обзавеждането, аксесоарите и електроуредите, за да можете да определите къде ще бъдат всички консуматори на електричество – осветителни тела (полюлеи и плафони, лунички, стенни аплици, скрито осветление , осветление на огледалото в банята, терасите и т.н.), всички електроуреди (печки, перални, климатици, хладилници, контакти и ел. ключове и контакти около кухненския плот, led осветление, аспиратор, контакти на терасата и др.) и всички допълнителни захранвани уреди (като захранване на душ кабината, вентилатор в банята, рутер или суич за приемане на интернета, отопление в банята, захранване за алармената инсталация, ел. контакти и т.н.), така че ел. инсталaцията да се планира и изгради по най-правилния и ефективен начин за Вашите нужди. Ето защо е от изключителна важност предварително да се планира разположението на всеки елемент от електропреносната мрежа и пътят на кабелните трасета.

За да постигнем отличен ефект, извършваме прецизно планиране и оразмеряване преди изграждането на ел. инсталацията, така че тя да съдейства за правилната работа на всички консуматори в съответните помещения на сградата. За целта използваме висококачествени материали, кабели и инструменти, с чиято помощ постигаме крайната цел, а именно сигурна и функционална електроинсталация, която да бъде преди всичко и безопасна.

Нашият екип от електро техници консултира внимателно нашите клиенти преди започването на проекта, и по време на реализацията му, за да имат те представа какво би било най-удачно за тяхните нужди.

Play Video
Play Video