Замазки, подови настилки и стенни облицовки

Полагане на подови замазки. Полагане на подови настилки и стенни облицовки. Монтаж на най-разнообразни подови настилки и стенни облицовки като фаянс, мрамор, гранитогрес, камък, мозайки, ламинат и др.

Извършваме монтаж на настилки като част от довършителните работи при строителство на сградата, но и като ремонт по смяна на настилката във всяко едно помещение от дадена жилищна сграда, в офис, в заведение, в търговски обект и други.

При нужда за ремонт на баня къртене на стар теракот и фаянс, смяна на основните тръби ако е нужно, демонтаж на старата санитария Нивелация на повърхностите и със саморазливащи се мазилки (полагане на замазка по пода или стените и обработката им с хидроизолационни материали) Полагане на мазилка или гипсокартон по стени, шпакловки таван (по желание) Полагане на хидроизолация и хидроизолационни материали Грундиране и обработка на всички повърхности за лепене Редене и лепене на фаянс, теракот, гранитогрес, камък, ламинат, дърво, PVC и др. Монтаж на вътрешни и външни стенни облицовки

- Ремонтни услуги -

Замазки, подови настилки и стенни облицовки

Монтаж на външни подови настилки, стенни настилки и облицовки

Полагане и монтаж на най-различни по вид подови настилки и стенни облицовки – мрамор, гранитогрес, фаянс, теракот, технически камък, ламинат и др. Полагане на подови замазки.

Извършваме полагане и монтаж на всякакъв вид подови и стенни настилки и облицовки във всяко едно помещение от дадена жилищна сграда, в офис, в заведение, в търговски обект и други.
Play Video
подови-настилки-монтаж
Play Video